deltag

Deltag som institution

Som institution i uddannelsesverdenen kan dine medarbejdere og studerende få adgang til eduroam. De får fordelen af internet-adgang på fremmede institutioner, og hvor eduroam ellers er gjort tilgængelig.

En institution med brugere på eduroam kaldes en identity provider. En identity provider er normalt også service provider og giver således adgang til eduroam i egne omgivelser.

Dermed får en del af institutionens gæster internetadgang, uden at de skal oprettes som gæster.

Dansk

Bliv udbyder

Som udbyder af eduroam får du glade Wi-Fi-brugere. Smartphone og bærbar hopper automatisk på nettet, når eduroam er i luften. Ingen besværlig registrering eller accept af betingelser. Alt dét er klaret på forhånd. Brugeren nyder godt af individuel kryptering af det trådløse signal, så forbindelsen er sikret mod aflytning.

Dansk

Deltag i eduroam-samarbejdet

Eduroam er uddannelsesverdenens løsning på adgang til internet via trådløst net (Wi-Fi). Jo flere steder, brugerne får adgang, og jo flere brugere vi er, jo bedre bliver løsningen.

Vi vil derfor gerne invitere flere med.

Du kan udbyde eduroam i dit Wi-Fi, hvis det er relevant for de mennesker, som færdes i dine lokaliteter. Brugerne elsker nem adgang til internet. Adgang til eduroam er nemt at sætte i værk, og det koster ikke penge. Søg om at blive service provider her:

Dansk
Abonnér på RSS - deltag